Чорна п'ятниця 2017

Популярні магазини


Одяг & обувь


Акції в leboutique.com
-90%

Leboutique.com

Обвал цін в Presli
-75%

Presli

Распродажи в Rosewe.com
-50%

Rosewe.com

Распродажи в Lotto-sport
-50%

Lotto-Sport

Обвал цен в Kolgot
-50%

Kolgot

Туризм та відпочинок


Ви купуєте в Магазинах?


Косметика & парфумерія


Товари для дому та авто


Чорна п'ятниця в avtozvuk.ua
до
-50%

до -50% на всі автотовари!

Іграшки для дітей


Чорна п'ятниця в Toys!
-35%

Toys

Чорна п'ятниця в Городах:


Цифровая & Побутова техніка


Чорна п'ятниця в Comfy
-50%

Comfy

Чорна п'ятниця в Stylus
-40%

Stylus

Чорна п'ятниця в Deshevshe
-44%

Deshevshe.net

Акції в Foxtrot
-45%

Foxtrot

Акції в Citrus
-45%

Citrus

Акції в Mobyllak
-45%

Mobyllak

Ювелирка & прикраси


Відео, музика і книги


Чорна п'ятниця в tomtop.com
-40%

Tomtop.com

Чорна п'ятниця в Cafago.com
-40%

Cafago.com

48

Магазинів

140

Знижок

1050

Товарів

Купони і знижки


Меблі


Товари для жінок


Будь першим в розсилці! КОЛИ 25-го ПОЧНУТЬСЯ ЗНИЖКИ !!

Що таке чорна п'ятниця (Black Friday Sale) ?

Black Friday Sale – шалені знижки і мережі інтернет-магазинів. За прикладом американських торгових майданчиків, які проводять продажі товарів в он-лайн режимі, українські продавці організовують серйозні знижки в чорну п'ятницю. Сьогодні велика кількість українців з нетерпіння очікують на це «свято гаманця» аби заощадити на необхідних товарах.

Чому даний період знижок отримав назву Black Friday Sale?

Є дві версії такої назви. Перша пов’язана з тим, що прибуток від продажів в бухгалтерських книгах відзначають чорним кольором. Інше пояснення таке: під час акції вулиці міст заповненні величезним натовпом, які нагадують безпросвітну масу покупців.

Коли чорна п'ятниця в Україні?

24 листопада 2017 року – дата старту акції, яка охопить всю територію України. Всі мешканці, які мають доступ до мережі Інтернет можуть скористатися акційними знижками і придбати товар. Неважливо, проживаєте ви в Києві, в Одесі, в Харкові, у Львові, в Дніпрі (Дніпропетровську) чи будь-якому іншому місті. Якнайшвидше придбати бажані речі можна з допомогою нашого ресурсу, який створений для вас. Величезна кількість брендів за доступними цінами – ось що нас вас очікує.

Чи відбудеться чорна п'ятниця в Києві?

Чорна п'ятниця Київ 2017проводиться в Інтернет режимі. В нас зібраний величезний список магазинів, які запропонують в сезон знижок приємні ціни на товари українських та зарубіжних виробників. Чорна п'ятниця 2017 в Києві список Інтернет магазинів можна переглянути на цьому ресурсі. Саме тут ви отримаєте детальну інформацію про крамниці, які беруть участь у акції і пропонують приємні ціни для покупців.

Які Інтернет магазини приймають участь у проведенні Black Friday Sale?

Список Інтернет магазини представлений на даній інтернет-сторінці. Щороку перелік учасників розширюється, тому варто постійно стежити за появою нових крамниць. Товари можуть бути найрізноманітнішими: іграшки, техніка, електроніка, кухонний інвентар, текстиль тощо. Варто завчасно визначитись з тією продукцією, яку ви плануєте придбати під час «Блек Фрайдей».

Чи вигідно купувати у Black Friday Sale?

Безумовно вигідно! Саме в цей період розпродаж можна придбати товар, який був не доступний для вас раніше. Продавці пропонують знижки до 90%, таким чином можна заощадити значні кошти на покупку чогось іншого. Шукаєте новий телефон чи сучасну іграшку для своєї дитини? Тоді ніч розпродажів саме для вас.

Які умови доставки товарів?

Про доставку ваших замовлень варто дізнаватись безпосередньо на сайтах магазинів, де ви робите покупку. Кожний продавець має право вказувати свої умови доставки. Одні можуть пропонувати безкоштовні послуги, а інші беруть за доставку певну суму. Також необхідно звертати увагу на термін доставки. Це може тривати від декількох днів до декількох тижнів в залежності від кур’єрської служби і місця знаходження складу магазину. Якщо ж ви купуєте товар в закордонного продавця, то час поставлення товару може складати більше місяця.

Для чого продавці надають великі знижки на товар?

Тут може бути декілька причин. В першу чергу продавці в сезон розпродажів намагаються звільнити свої склади для нових колекцій. Також крамниці беруть участь в Black Friday Sale для реклами свого товару та покращення репутації. І, звичайно, всі намагаються отримати великі прибутки по завершенні.

Як придбати товар найдешевше?

Купити бажану річ як можна дешевше можна в перші години акції. Саме тоді знижки найбільші і дешевий товар розкуповують неймовірними темпами. Щоб встигнути зробити покупки варто завчасно визначити для себе ті товари, які вам потрібно і знайти магазини, де вони будуть продаватись. Підготуйтесь до цього свята завчасно, щоб якнайкраще заощадити.

Про проект

Copyright © Black Friday v Ukriane 2017

Співробітництво:
Реклама